19 september 2009

Hjemmebag


Nå må ærlig indrømme at jeg nyder det gode liv i øjeblikket..ingen træning og god god mad :D MEN SLUT FRA MANDAG.......og denne gang mener jeg det hihihi.

Jeg har haft besøg af mine 2 niecer og trøsøster og hendes kæreste... det var rigtig hyggeligt for jeg ser dem ikke så tit da vi bor ret llangt fra hinanden. De havde deres lille nye Jezzica med på kun 3 uger...ihhhh hun er dejlig. Og så har de annika på 4 som skulle vise mig en MASSE ting. bla hvordan man laver triks på en trampolin...problemet var bare at jeg ikke har nogen trampolin i lejligheden kun et fandens glat gulv haha.






Så har jeg fra fredag til lørdag været over og besøge min mor og hendes mand i Svenstrup ...og der er altså laaangt .. S¨å tænkte jeg da straks at jeg lejer da bare lige en bil og det gjorde jeg også fint på nettet.. Så da jeg kom og skulle hente den fredag aften og hun kørte den frem til mig LÅ jeg FLAD af grin... jeg har ALDRIG set sådan en lille bil før hahahahaha.. SHIT den er jo helt nuttet sagde jeg...håber ikke jeg fornærmede hende LOL. Men den kørte super fint så den tøffer jeg rundt i helt ind til på mandag...Jeg havde bestilt flødekartofler og MUUMS det fik jeg da også i stor stil...lækkert lækkert..med svinemørbrad..


Da jeg kom hjem fra min mor af her til eftermiddag gik der total bager i mig.. Jeg fik bagt Muffins med æblefyld og Mysliboller. Jeg tænkte jeg lige ville skrive opskrifterne på dem for de er ikke helt dårlige...lækkert lækkert..


Muffins med æblefyld: 10-12 stk.
kacl: 136, Kulhydrater: 20g, Protein: 4g, Fedt: 6g, Kostfibre: 2g


Indgredienser: 50g gær, 1,5 dl lunkent vand, 6 tsk. skummemælkspulver, 180g mel,

sødemiddel svarende til 125g sukker, 90g mayonnaise (med lavt fedt indhold eller walterfarms 0kacl), 1 stk æble, 2 tsk kanel.


Sådan gør du:

Rør alle indgredienserne sammen til en dej. Riv æblet og bland det med kanel. Fordel dejen i forme til muffins. Lav et hul i midten og kom æblefyldet ned i. Form dejen indover hullet og drys lidt kanel ovenpå. Bages herefter ved 180 grader i ca 15 min.


Müsliboller: 24 stk.
Kacl: 118, Kulhydrater: 24g, Protein: 5g, Fedt: 1g, Kostfibre: 2g
Ingredienser:
50 g Gær, 2 spsk. Fromage frais 0,5% (eller andet surmælksproukt), 0,5 l Skummetmælk,
1 spsk. Sukker eller honning, 1 tsk. Salt, 1 dl grahamsmel, 2 dl müsli, 8 dl Hvedemel ,
2 dl Müsli til pynt
Sådan gør du:
1. Rør gær og fromage frais sammen, tilsæt lunken mælk 2. Kom ca. halvdelen af hvedemelet i og ælt dejen godt (brug evt. røremaskine). Tilsæt salt og sukker. 3. Ælt efterhånden grahamsmel, müsli og resten af hvedemelet i dejen. 4. Form dejen til en kugle og lad den hæve et lunt sted i ca. 30 min, overdækkes af rene og fugtige viskestykker. 5. Dejen deles i 24 stykker (del først dejen i 2 dele, så 4 dele, som hver deles i 6 stykker). 6. Hver bolle dyppes i vand og derefter lidt müsli. 7. Bollerne fordels på 2 bageplader beklædt med bagepapir. 8. Efterhæver ca. 30 min overdækket af rene og fugtige viskestykker. 9. Bollerne bages ved 170°C i ca. 12-15 min. Temperaturen reguleres, hvis bollerne bliver for mørke.

Så skal der bare slappes resten af aftenen og i morgen skal je gud og spise brunch med Tinapigen og bagefter skal jeg ud og træne i TP.. det bliver befriende :D Glæder mig til og komme i gang igen og se og det fungere for mig med og træne 4 dage om ugen fremover..... :D hulahop

Ingen kommentarer:

Send en kommentar